Vitorlás- és motoros kis-hajóvezetői tanfolyam - 24. éve

Eloadas elmeleti tanfolyam Meghirdetjük VITORLÁS KISHAJÓ és MOTOROS KISHAJÓ vezetői FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMUNKAT a nemzetközi érvényű, belvízi, vitorlás- és kisgéphajó-vezetői jogosítvány megszerzésére. Az oktatásról egy videofilm is megtekinthető itt: http://youtu.be/e0p7wBpsfME
Az elméleti oktatás ide kattintva meg is tekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=59bXEq6cIDc

Az elméleti oktatást Budapesten tartjuk, 2013 május 11 (szombat) kezdéssel, vagy maximálisan alkalmazkodva a jelentkezők időbeosztásához, a gyakorlati oktatást Balatonkenesén tartjuk 2013 június 15-19, vagy ugyancsak, a hajózást tanulni vágyók időbeosztásához maximálisan alkalmazkodó időpontokban.

Már az idén nyáron is lehet hajózni!

A felkészülés folyamán alkalmazkodunk a Nemzeti Közlekedési Hatóság elméleti- és gyakorlati vizsgakövetelményeihez. Megszerezzük a kishajóvezetői engedélyt, plusz, még vitorlázni és motorozni is megtanulunk....


A vitorlás- vagy a motoros kisgéphajó vezetői tanfolyam minden költsége a jelentkezők igényeit figyelembevevő TÁBLÁZATBÓL pontosan kiolvasható, azonban egyedi igényeket is megbeszélhetünk.

Az elméleti- és a gyakorlati tanfolyamot, az oktatókat, a hajóbérleti ktsg.-eket, a gyakorlás és a vizsga alatt, a tankönyveket, a segédleteket, a szabályzatot, a tesztlapokat biztosítjuk tanulóinknak.

Eddigi tapasztalataink szerint a tanulóink a "Kombinált" (vitorlás és kisgéphajó) vezetői tanfolyamot és vizsgát választották.

Az egyéni költségszámításhoz figyelembe kell még venni a Hajózási képesítõ vizsgák vizsgadíjai és az esetleges internetes felkészítési lehetőség költségét is, amelyhez jelentős kedvezményt is biztosítunk. 
A részvételi díj a jelentkezéskor fizetendő.

Érdeklődésre megküldöm a részletes programot is. Az eredményesen vizsgázókat hozzásegítjük a tengeri vizsgák megszerzéséhez is.

Benyovszky Gábor 
Abydos hátulrol

Website counter - Látogatás számláló
A látogatók száma, az indulás (2007. január 1.-e) óta
Látogató logo
Az utolsó frissítés idõpontja:
Az oldal elhelyezése a net-en:
Vissza a kályhához ( főoldal - kezdőlap - home page )
Web designer: Benyovszky Gábor Available resolutions: 640x480, 800x600, 1024x768 or highest pixel, and 8, 16, 24 or highest color bits.
These pages tested by: Netscape Browser, Windows Explorer, Mozilla Firefox, Flock, Opera, Google-Chrome and Symbian (mobile-phone) softwares.
Data Box
Informácó, elérhetőség, mobil telefon, SMS: +36-30-9545-740
Elérhetőség levélben: email: gbenyov@t-email.hu