A Híradástechnika.EU oldal küldetése:

1. Szándékunk szerint egy olyan oldalt kívánunk fenntartani, amely egybegyűjti a valaha volt Híradástechnika Szövetkezet-tel bármilyen -akár csak laza- kapcsolatba hozható cégeket, tevékenységeket, vagy akár személyeket is.

2. Az oldal felépítése olyan egyszerű legyen, hogy azt bármelyik megjelenítő-program feldolgozhassa, tetszőleges méretű képernyőn megjeleníthesse, akár egy mobil telefonon is. Az oldalon nem kívánunk különleges betűtípusokat, mozgó áttűnéseket és egyéb trükköket alkalmazni.

3. Az oldal tartalma és -annak kódolása- olyan legyen, hogy az maximális letöltési-megjelenítési sebességet eredményezzen.

4. A megjelenített cégekre és szolgáltatásokra utaló szövegek és képek kizárólag az adott cégek és szolgáltatások tulajdonosainakellenőrzése és jóváhagyása mellett kerülnek megjelenítésre.

5. A megjelenítés feltétele azon cégek és szolgáltatások számára,amelyek már rendelkeznek saját maguk által fenntartott oldallal:
A Híradástechnika.EU oldalról egy direkt átirányítás történik az adott oldalra. Az adott oldal olvasója számára csupán egy egyszerű lehetőség kialakítása szükséges, hogy Ő is visszatalálhasson a Híradástechnika oldalra, pontosabban a "http://www.hiradastechnika.eu" URL címre.

6. A megjelenítés feltétele azon cégek és szolgáltatások számára, amelyek nem rendelkeznek saját maguk által fenntartott oldallal:
Külön megállapodás szerint fenntartjuk és megjelenítjük a hivatkozott cégek és szolgáltatások információs lapjait, pl. lásd: FILTER KKT.

Budapest, 2007. január 1.
Benyovszky Gábor,
gbenyov@t-email.hu
+36 30 9545 740

A látogatók száma, az indulás (2007. január 1.-e) óta:
Counter

Az utolsó frissítés időpontja:

Az oldal elhelyezése a net-en:

Vissza a kályhához


web designer: Benyovszky Gábor
informácó telefon/SMS: +36-30-9545-740
email: gbenyov@t-email.hu

Available resolutions: 640x480, 800x600, 1024x768 andhighest pixel, and 8, 16, 24 and highest color bits.
These pages tested by: Netscape Browser, Windows Explorer and Symbian (mobile-phone) softwares.